God stemning på Kobbasteinen 10. og 11. september.

Kjell Inge Torgersen leverte en god og minnerik konsertopplevelse for 86 glade og engasjerte tilhørere. Litt lett sensommer regn tok både artist og publikum med et smil og et godt stykke varm pizza. Anita Bergøy fra Mitt italienske hjørne hadde en travel dag med å servere pizza til alle. En dugnadsgjeng med gode naboer serverte kaffe og kake. For anledningen ble det også solgt vin og øl takket være den ambulerende skjenkebevilgningen. Dette må bli en tradisjon uttrykte flere av gjestene.

Birgitte hadde åpent i Atelier Blaa både lørdag og søndag. Til tider var det på lørdagen så fult at det var vanskelig å få øye på kunsten. Mange tok derfor turen innom igjen på søndagen.

Oppslutningen og de mange positive tilbakemeldinger gjør at det ikke er siste gang det blir utstilling og konsert på Kobbasteinen Kulturgard.